Virpi sarasvuo instagram

Kotitöitä tehdessään olympiamitalisti Virpi Sarasvuo ajattelee …

Kodin Kuvalehti Instagramissa : “Kotitöitä tehdessään olympiamitalisti Virpi Sarasvuo ajattelee näitä edesmenneen ystäväänsä, hiihtäjä Mona-Liisa Nousiaisen sanoja. ”Ajatus sai minut tänäänkin tyhjentämään astianpesukoneen kiitollisena.” Lue Virpin päivästä KK:sta 20/20. #sitaatti @virpisarasvuo #kodinkuvalehti”

862 Likes, 13 Comments – Kodin Kuvalehti (@kodinkuvalehti) on Instagram: “Kotitöitä tehdessään olympiamitalisti Virpi Sarasvuo ajattelee näitä edesmenneen …

862 Likes, 13 Comments – Kodin Kuvalehti (@kodinkuvalehti) on Instagram: “Kotitöitä tehdessään olympiamitalisti Virpi Sarasvuo ajattelee näitä edesmenneen ystäväänsä, hiihtäjä Mona-Liisa Nousiaisen sanoja. ”Ajatus sai minut tänäänkin tyhjentämään astianpesukoneen kiitollisena.” Lue Virpin päivästä KK:sta 20/20. #sitaatti @virpisarasvuo #kodinkuvalehti”

talvistudio’n leidit Virpi Sarasvuo ja Pirjo Muranen … – Instagram

284 Likes, 5 Comments – Yle Urheilu (@yleurheilu) on Instagram: “#talvistudio’n leidit Virpi Sarasvuo ja Pirjo Muranen ovat valmiina MM-sprinttiin!

Vesa Silver on Instagram: “VIRPI SARASVUO x PIRKKA …

Vesa Silver on Instagram: “VIRPI SARASVUO x PIRKKA ⭐@virpisarasvuo @pirkkafiPhotography @janitaautioStyle #VesaSilverMake-up & hair @essikylmanenDop @terry_bullAD @_jokimakiEditor @rosanna_marila#styling #virpisarasvuo #vesasilverstyling #pirkka #pirkkalehti”

136 Likes, 9 Comments – Vesa Silver (@vesasilver) on Instagram: “VIRPI SARASVUO x PIRKKA ⭐ @virpisarasvuo @pirkkafi Photography @janitaautio Style …

136 Likes, 9 Comments – Vesa Silver (@vesasilver) on Instagram: “VIRPI SARASVUO x PIRKKA ⭐@virpisarasvuo @pirkkafiPhotography @janitaautioStyle #VesaSilverMake-up & hair @essikylmanenDop @terry_bullAD @_jokimakiEditor @rosanna_marila#styling #virpisarasvuo #vesasilverstyling #pirkka #pirkkalehti”

Ihana Virpi Sarasvuo @urheilugaalan juontajana – Instagram

13.1.2022 — 162 Likes, 16 Comments – Anu Ek Design (@anuekdesign) on Instagram: “Ihana Virpi Sarasvuo @urheilugaalan juontajana ❤!

Juoksija.fi on Instagram: “Mikael Heermanin Polkuporinat

juoksija.fi Mikael Heermanin Polkuporinat -podcastissa vierailee Suomen menestyneimpiin naishiihtäjiin kuuluva Virpi Sarasvuo, joka.

January 18, 2018 – Instagram

Ilta-Sanomat Instagramissa : “Virpi Sarasvuo saapui Urheilugaalaan. Katso suoraa lähetystä punaiselta matolta www.is.fi/muutlajit #urheilugaala (Kuva: Pete Aarre-Ahtio)”

253 Likes, 0 Comments – Ilta-Sanomat (@iltasanomat) on Instagram: “Virpi Sarasvuo saapui Urheilugaalaan. Katso suoraa lähetystä punaiselta matolta …

252 Likes, 0 Comments – Ilta-Sanomat (@iltasanomat) on Instagram: “Virpi Sarasvuo saapui Urheilugaalaan. Katso suoraa lähetystä punaiselta matolta www.is.fi/muutlajit #urheilugaala (Kuva: Pete Aarre-Ahtio)”

K-ryhmä on Instagram: “Joko hait omasi ? Uusin Pirkka-lehti …

K-ryhmä Instagramissa : “Joko hait omasi 😃? Uusin Pirkka-lehti on saatavilla nyt K-kaupoissa. Lue, mitä Virpi Sarasvuo kertoo lapsuudestaan maatilalla ja rakkaudestaan kotoiluun. Kävimme tutustumassa myös kauraviljelijän arkeen. Sisustuksessa esittelyssä ovat valaisimien valiot. Uusi Pirkka on saatavilla K-kaupoissa. #pirkka #pirkkalehti”

119 Likes, 1 Comments – K-ryhmä (@kryhma) on Instagram: “Joko hait omasi ? Uusin Pirkka-lehti on saatavilla nyt K-kaupoissa. Lue, mitä Virpi Sarasvuo…”

119 Likes, 1 Comments – K-ryhmä (@kryhma) on Instagram: “Joko hait omasi 😃? Uusin Pirkka-lehti on saatavilla nyt K-kaupoissa. Lue, mitä Virpi Sarasvuo kertoo lapsuudestaan maatilalla ja rakkaudestaan kotoiluun. Kävimme tutustumassa myös kauraviljelijän arkeen. Sisustuksessa esittelyssä ovat valaisimien valiot. Uusi Pirkka on saatavilla K-kaupoissa. #pirkka #pirkkalehti”

Virpi Sarasvuo sai hiihtoladulle yllättävää seuraa – MTV Uutiset

Virpi Sarasvuo sai hiihtoladulle yllättävää seuraa – antoi oppia tv:stä tutulle kaksikolle – MTVuutiset.fi

18.1.2021 — Kyllä pro on aina pro! Ekaa kertaa elämässä oli kivaa hiihtää, Helenius hehkutti. Sami Helenius puolestaan julkaisi omalla Instagram-tilillään …

Tanssii Tähtien Kanssa -voittajat Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius suuntasivat hiihtoladulle ja pistivät roolinsa vaihtoon, kun Sarasvuo opetti Heleniukselle ja tämän Jutta-vaimolle maastohiihdon saloja.

Virpi Sarasvuo: Olen innokas kotoilija – Pirkka

29.10.2020 — Nykyään aamuvirkun Virpin arkipäivät käynnistyvät yleensä viimeistään aamukuudelta. Kun aviomies, valmentaja Jari Sarasvuo sekä parin 8- ja 9- …

Kun entinen huippuhiihtäjä innostuu uudesta käsityöprojektista, hän ei malttaisi syödä eikä nukkua. Mistä kumpuaa rakkaus kotoiluun?

Keywords: virpi sarasvuo instagram