Sjk instagram

SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) • Instagram photos and videos

12.1k Followers, 196 Following, 5013 Posts – See Instagram photos and videos from SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki)

SJK-juniorit ry (@sjkjuniorit) • Instagram photos and videos

⭐️ Tähtiseura Laadukas pelaajapolku ⚽️ Futista kaikille Perhe, kehittyminen ja rohkeus Seinäjoki · 3,959 posts · 2,820 followers · 78 following.

SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) • Instagram photos and videos

The official account of the professional football club SJK from the City of …

HUOMENNA! ⚽️ . SJK Akatemia aloittaa … – Instagram

SJK Seinäjoki on Instagram: “HUOMENNA! ✨⚽️.SJK Akatemia aloittaa huomenna @miesten_ykkonen kauden kotiottelulla @eif_fotboll vastaan!.Nuori ja nälkäinen joukkue on valmiina, mutta oletko sinä? 👊 Irtoliput myynnissä @lippu.fi -kanavissa ja myös kausikortteja edelleen saatavilla..HUOM ⚠️ Sisään ensimmäiset 470 katsojaa, koska olemme elämme edelleen kesäkuun poikkeusolosuhteiden alla..Otteluennakko ja -info luettavissa osoitteesta SJK.fi!.#SJKfi #SJKAkatemia #Ykkönen”

216 Likes, 0 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “HUOMENNA! ✨⚽️ . SJK Akatemia aloittaa huomenna @miesten_ykkonen kauden …

216 Likes, 0 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “HUOMENNA! ✨⚽️.SJK Akatemia aloittaa huomenna @miesten_ykkonen kauden kotiottelulla @eif_fotboll vastaan!.Nuori ja nälkäinen joukkue on valmiina, mutta oletko sinä? 👊 Irtoliput myynnissä @lippu.fi -kanavissa ja myös kausikortteja edelleen saatavilla..HUOM ⚠️ Sisään ensimmäiset 470 katsojaa, koska olemme elämme edelleen kesäkuun poikkeusolosuhteiden alla..Otteluennakko ja -info luettavissa osoitteesta SJK.fi!.#SJKfi #SJKAkatemia #Ykkönen”

SJK T2009 (@sjk_t09) • Instagram photos and videos

815 Followers, 407 Following, 178 Posts – See Instagram photos and videos from SJK T2009 (@sjk_t09)

SJK Naiset (@sjknaiset) • Instagram photos and videos

1087 Followers, 136 Following, 601 Posts – See Instagram photos and videos from SJK Naiset (@sjknaiset)

SJK Seinäjoki on Instagram: “Tervetuloa Kerhoon Mosa …

SJK Seinäjoki Instagramissa : “Tervetuloa Kerhoon Mosa!Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK-paitaan vapaalla siirrolla. Mosa-lempinimellä yleisesti tunnettu 24-vuotias Yaghoubi, on viime vuosien Veikkausliigan tunnetuimpia pelaajia. Hän voi pelata keskikentällä useammassa eri roolissa ja hänen potkutekniikkansa on erinomainen pelote erikoistilanteissa. Viime kaudella Mosa oli voittamassa HJK:n kanssa Suomen mestaruutta. – SJK-faneille haluan sanoa, että on kiva olla täällä, teillä on täällä hieno seura ja nähdään kotimatseissa, sanoo SJK:n uusi sopimuspelaaja Moshtagh “Mosa” Yaghoubi.Lue lisää SJK:n nettisivuilta: www.SJK.fi#SJKfi #Veikkausliiga #Mosa #MoshtaghYaghoubi #Yaghoubi #Welcome #NewPlayer #OmaSpStadion #MeidänKerho”

835 Likes, 17 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “Tervetuloa Kerhoon Mosa! Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi …

835 Likes, 17 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “Tervetuloa Kerhoon Mosa!Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK-paitaan vapaalla siirrolla. Mosa-lempinimellä yleisesti tunnettu 24-vuotias Yaghoubi, on viime vuosien Veikkausliigan tunnetuimpia pelaajia. Hän voi pelata keskikentällä useammassa eri roolissa ja hänen potkutekniikkansa on erinomainen pelote erikoistilanteissa. Viime kaudella Mosa oli voittamassa HJK:n kanssa Suomen mestaruutta. – SJK-faneille haluan sanoa, että on kiva olla täällä, teillä on täällä hieno seura ja nähdään kotimatseissa, sanoo SJK:n uusi sopimuspelaaja Moshtagh “Mosa” Yaghoubi.Lue lisää SJK:n nettisivuilta: www.SJK.fi#SJKfi #Veikkausliiga #Mosa #MoshtaghYaghoubi #Yaghoubi #Welcome #NewPlayer #OmaSpStadion #MeidänKerho”

Seinäjoen Jalkapallokerho perustettiin tasan 11 vuotta sitten …

SJK Seinäjoki Instagramissa : “Seinäjoen Jalkapallokerho perustettiin tasan 11 vuotta sitten tänään. Seuran perustaminen uutisoitiin aikoinaan jo aiemmin, mutta virallinen perustamiskokous pidettiin Seinäjoella 5. marraskuuta 2007. Silloin yhdisti voimansa kaksi pitkät perinteet omaavaa seinäjokista jalkapallon erikoisseuraa ja toimintaa jatkettiin yhteisen mustakultaisen lipun alla. Kuten urheilussa yleensä, välillä tulee menestystä ja joskus tulee heikompia aikoja. SJK:n menestyksen vuosia on seurannut nyt pari heikommin sujunutta kautta. Olemme kuitenkin varmoja, että kun teemme asioita parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä, menestystä tulee myös tulevaisuudessa. Tässä maakunnassa, tässä kaupungissa ja niin myös SJK:ssa, uskotaan työnteon voimaan. Se on meidän voimavaramme. Tunnustamme että virheitä on tehty, mutta emme koskaan lopeta työn tekemistä. Me täällä SJK:ssa olemme myös sanoinkuvaamattoman kiitollisia kaikesta siitä tuesta, mitä seura saa alueensa ihmisiltä. Me olemme yhdessä SJK-perhe ja aito yhteisö, jossa välitetään, kannetaan huolta ja iloitaan yhdessä. Tänään voimme yhdessä olla ylpeitä SJK:sta sen juhlapäivänä. Pidempi esittely seurasta SJK:n Facebook sivuilla. #SJKfi #Seinajoki #SePS #TP55 #EteläPohjanmaa #Pohjanmaa #OmaSpStadion #WallsportAreena #SJK_juniorit #SJK_eSports #MeidänKerho”

369 Likes, 2 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “Seinäjoen Jalkapallokerho perustettiin tasan 11 vuotta sitten tänään.

369 Likes, 2 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “Seinäjoen Jalkapallokerho perustettiin tasan 11 vuotta sitten tänään. Seuran perustaminen uutisoitiin aikoinaan jo aiemmin, mutta virallinen perustamiskokous pidettiin Seinäjoella 5. marraskuuta 2007. Silloin yhdisti voimansa kaksi pitkät perinteet omaavaa seinäjokista jalkapallon erikoisseuraa ja toimintaa jatkettiin yhteisen mustakultaisen lipun alla. Kuten urheilussa yleensä, välillä tulee menestystä ja joskus tulee heikompia aikoja. SJK:n menestyksen vuosia on seurannut nyt pari heikommin sujunutta kautta. Olemme kuitenkin varmoja, että kun teemme asioita parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä, menestystä tulee myös tulevaisuudessa. Tässä maakunnassa, tässä kaupungissa ja niin myös SJK:ssa, uskotaan työnteon voimaan. Se on meidän voimavaramme. Tunnustamme että virheitä on tehty, mutta emme koskaan lopeta työn tekemistä. Me täällä SJK:ssa olemme myös sanoinkuvaamattoman kiitollisia kaikesta siitä tuesta, mitä seura saa alueensa ihmisiltä. Me olemme yhdessä SJK-perhe ja aito yhteisö, jossa välitetään, kannetaan huolta ja iloitaan yhdessä. Tänään voimme yhdessä olla ylpeitä SJK:sta sen juhlapäivänä. Pidempi esittely seurasta SJK:n Facebook sivuilla. #SJKfi #Seinajoki #SePS #TP55 #EteläPohjanmaa #Pohjanmaa #OmaSpStadion #WallsportAreena #SJK_juniorit #SJK_eSports #MeidänKerho”

SJK palasi voittokantaan Maarianhaminassa 0-1 voitolla!

551 Likes, 9 Comments – SJK Seinäjoki (@sjk_seinajoki) on Instagram: “SJK palasi voittokantaan Maarianhaminassa 0-1 voitolla!

#sjk hashtag on Instagram • Photos and videos

1.4M Posts – See Instagram photos and videos from ‘sjk’ hashtag.

1.4M Posts – See Instagram photos and videos from ‘sjk’ hashtag

Keywords: sjk instagram