Paula ranta instagram

PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD … – Instagram

80.5k Followers, 1710 Following, 475 Posts – See Instagram photos and videos from PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD (@paulaifbbpro)

PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD … – Instagram

80.5k Followers, 1705 Following, 475 Posts – See Instagram photos and videos …

PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD on Instagram

PAULA RANTA IFBB PRO 💥23 YEARS OLD Instagramissa : “Nyt kun on puolivuotta valmennusta takana niin istahdettiin alas vähän mietiskelemään mitä on tehty oikein, missä olisi parannettavaa ja miten me lähdetään tästä kohti seuraavaa leveliä🤩Tultiin siihen tulokseen, että ollaan onnistuttu kaiken kaikkiaan tosi hienosti❤️minkäänlaisia ylilyöntejä tai virheitä ei ole tullut! Kehitys on ollut niin jäätävää, että tätä kaikkea on vaikea uskoa ja ymmärtää. Kyllä se on vain huimaa, kuinka paljon voi saada aikaa näin lyhyessä ajassa.. Painoa on tullut nyt lisää 19 kg💪🏽 Pian mennään kehonkoostumusmittaukseen josta saadaan sitten tarkempaa dataa, mutta rasvaa on muodostunut paljon odotettua vähemmän! Se on yllättänyt meidät aikalailla täysin. Ihan hauska näin jälkeenpäin muistella vanhoja, sen suhteen mitä kaikkea olen saanut kuulla.. Mm. Kuinka minun tulisi hankkia ammattitaitoinen valmentaja, kuinka olen aliravittu, anoreetikko, kuinka treenaan väärin, kuinka valehtelen ruokamääristä/ kaloreista tai ylipäätänsäkin kuinka valehtelen kaikesta mitä teen. ja ajatelkaa minulle on useampi PT antanut ihan diagnoosin, että kärsin mielenterveyshäiriöistä ja että minun tulisi hakeutua välittömästi hoitoon… Täytyy kyllä sanoa, että on melko ihme, että kaiken tämän paskan läpikäyneenä oon vielä järjissäni😂 Tuntu ja tuntuu edelleen, että jotkut ihmiset koitti tehdä musta sairaan, keinolla millä hyvänsä.. ERITYIKIITOS VALMENTAJALLE, joka on ensimmäisestä päivästä lähtien tukenut, luottanut ja uskonut muhun aivan 100%❤️ Hän ei ole epäillyt hetkeäkään vaan on päivästä toiseen antanut mulle lisää intoa, motivaatiota, oppia, neuvoa, kannustusta, rohkeutta jne. Hänen mieletön tietotaito on mahdollistanut tämän huiman kehityksen. Niin kiitollinen hänelle KAIKESTA…🙏🏽Voisin tähän loppuun merkata puolenkymmentä ihmistä, jotka ovat tehneet minulle ties mitä diagnoosia ja kysyä nyt heiltä, että mites nyt suu pannaan kun teidän KAIKKI latelemat diagnoosit ovat menneet AIVAN PÄIN PERSETTÄ… Tulokset puhukoon puolestaan ja todellakin pääasia että minä, mun rakas perhe ja valmentaja ollaan kaikki koko ajan tiedetty se, että tämä homma on täysin terveellä pohjalla, vaikka monet muut ovat olleet asiasta täysin eri mieltä.”

918 Likes, 163 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Nyt kun on puolivuotta valmennusta takana niin istahdettiin …

918 Likes, 163 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 💥23 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Nyt kun on puolivuotta valmennusta takana niin istahdettiin alas vähän mietiskelemään mitä on tehty oikein, missä olisi parannettavaa ja miten me lähdetään tästä kohti seuraavaa leveliä🤩Tultiin siihen tulokseen, että ollaan onnistuttu kaiken kaikkiaan tosi hienosti❤️minkäänlaisia ylilyöntejä tai virheitä ei ole tullut! Kehitys on ollut niin jäätävää, että tätä kaikkea on vaikea uskoa ja ymmärtää. Kyllä se on vain huimaa, kuinka paljon voi saada aikaa näin lyhyessä ajassa.. Painoa on tullut nyt lisää 19 kg💪🏽 Pian mennään kehonkoostumusmittaukseen josta saadaan sitten tarkempaa dataa, mutta rasvaa on muodostunut paljon odotettua vähemmän! Se on yllättänyt meidät aikalailla täysin. Ihan hauska näin jälkeenpäin muistella vanhoja, sen suhteen mitä kaikkea olen saanut kuulla.. Mm. Kuinka minun tulisi hankkia ammattitaitoinen valmentaja, kuinka olen aliravittu, anoreetikko, kuinka treenaan väärin, kuinka valehtelen ruokamääristä/ kaloreista tai ylipäätänsäkin kuinka valehtelen kaikesta mitä teen. ja ajatelkaa minulle on useampi PT antanut ihan diagnoosin, että kärsin mielenterveyshäiriöistä ja että minun tulisi hakeutua välittömästi hoitoon… Täytyy kyllä sanoa, että on melko ihme, että kaiken tämän paskan läpikäyneenä oon vielä järjissäni😂 Tuntu ja tuntuu edelleen, että jotkut ihmiset koitti tehdä musta sairaan, keinolla millä hyvänsä.. ERITYIKIITOS VALMENTAJALLE, joka on ensimmäisestä päivästä lähtien tukenut, luottanut ja uskonut muhun aivan 100%❤️ Hän ei ole epäillyt hetkeäkään vaan on päivästä toiseen antanut mulle lisää intoa, motivaatiota, oppia, neuvoa, kannustusta, rohkeutta jne. Hänen mieletön tietotaito on mahdollistanut tämän huiman kehityksen. Niin kiitollinen hänelle KAIKESTA…🙏🏽Voisin tähän loppuun merkata puolenkymmentä ihmistä, jotka ovat tehneet minulle ties mitä diagnoosia ja kysyä nyt heiltä, että mites nyt suu pannaan kun teidän KAIKKI latelemat diagnoosit ovat menneet AIVAN PÄIN PERSETTÄ… Tulokset puhukoon puolestaan ja todellakin pääasia että minä, mun rakas perhe ja valmentaja ollaan kaikki koko ajan tiedetty se, että tämä homma on täysin terveellä pohjalla, vaikka monet muut ovat olleet asiasta täysin eri mieltä.”

PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD on Instagram

514 Likes, 16 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD (@paulaifbbpro) …

Paula Ranta (@paula.ranta) • Instagram photos and videos

Paula Ranta. Mun toinen käyttäjä johon jaan kuvia mun arjesta ‍♂️ fitnessvaroitus. 33 posts. 103 followers. 0 following. This Account is Private.

PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD on Instagram

1848 Likes, 48 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Ikuinen kiitos, kun siinä oot ✨ #dreamteam”

PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD on Instagram

1849 Likes, 75 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Iso kiitokset @studiomelissafi Erika loihti jälleen …

PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD on Instagram

1832 Likes, 98 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 23 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Koskahan se kisadieetti alkaa Terveisin: aamupaino vaan …

PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD on Instagram

2183 Likes, 72 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Onneksi meillä on vielä aikaa‼️”

PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD on Instagram

3156 Likes, 105 Comments – PAULA RANTA IFBB PRO 22 YEARS OLD (@paulaifbbpro) on Instagram: “Kaikki hyvin ja hommat etenee ‼️❤️”

Keywords: paula ranta instagram