Moottoripyörä takki naiset

MP-Takki Naiset – xlmoto.fi

xlmoto

Naisten moottoripyörätakit XLMOTO:lta. Lähes 20 prosenttia moottoripyöräilijöistä on naisia, ja he vaativat moottoripyörävaatteita, jotka ovat turvallisia, …

Mp-Takit | Karkkainen.com verkkokauppa

Nykyaikaiset mp-takit tarjoavat suojaa, tyyliä ja turvallisuutta Moottoripyöräily on varsin suosittu vapaa-ajan harrastus Suomessa ja maailmalla.

Nykyaikaiset mp-takit tarjoavat suojaa, tyyliä ja turvallisuutta
Moottoripyöräily on varsin suosittu vapaa-ajan harrastus Suomessa ja maailmalla. Rauhallinen moottoripyöräily pitkin mutkaisia pikkuteitä idyllisen suomalaisen maaseudun halki on monen motoristin kesän kohokohtia. Vapauden tunteesta ja luonnon vaihtuvista tuoksuista nauttiminen, sekä motoristien keskinäinen vuorovaikutus ovat myös moottoripyöräilyn kantavia voimia. Toisille taas tärkeämpää on moottoripyörän väkevä suorituskyky, kiihtyvyys, kaarreajo ja vauhdin tuoma kokemus ja nautinto.

Valveutunut moottoripyöräilijä huolehtii myös turvallisesta ajamisesta muun liikenteen joukossa. Laadukkaat ja huolella valitut mp-ajovarusteet suojaavat motoristia sään vaikutuksilta, ajoviimalta ja erityisesti onnettomuustilanteissa. Moottoripyöräilyssä kannattaa panostaa turvallisuuteen. Onnettomuustilanteissa voi olla hyvinkin merkityksellistä onko moottoripyörätakki käytetty ja sen rakenne heikentynyt, vai onko se uusi, ehjä ja edustaa nykypäivän turvallisuusvaatimuksia.

Mp-ajovarusteet tulee valita ajotyylin ja harrastuksen mukaan
Mp-ajovarusteet, mp-takit ja mp-ajopuku tulisi valita sen mukaan millaista moottoripyöräilyä harrastaa. Kadulle ja pitkän matkan ajoon sopivat kevyemmät tekstiili- ja nahkavarusteet. Kilparadoille kannattaa taas valita kestävä nahkainen mp-ajopuku, kinttupoluille laadukas mönkijä-takki ja moottorikelkkailuun optimoitu Yoko-ajotakki.

Laadukkaat naisten mp-varusteet tuovat hyvää fiilistä ja yksilöllistä käytettävyyttä
Nykyaikaiset mp-takit moninkertaistavat ajonautinnon, ovat kestävämpiä ja pitävät sinut kuivana toisin kuin vanhemmat moottoripyörätakit. Naiset ovat nykypäivänä myös entistä aktiivisempia moottoripyöräilyn harrastajia. Yoko Doris Lady musta naisten moottoripyörätakki tarjoaa luxustason fiilistä naisten mitoituksella. Tätä moottoripyörätakkia naiset ihannoivat sen sisältämän naisellisen leikkauksen ja yksityiskohtien ansiosta.

Veden- ja tuulenpitävä Yoko-ajotakki on varustettu hengittävällä Vertex-kalvolla, ohuella ja kestävällä pintamateriaalilla ja olkapäiden vahvikekankailla. Turvallisuusominaisuuksiltaan Yoko-takki edustaa nykyaikaisia vaatimuksia. Moutoillut CE-hyväksytyt suojat löytyvät selästä, olka- ja kyynärpäistä ja siinä on näkyvyyttä parantavat heijastavat yksityiskohdat.

Takissa on monia ominaisuuksia mitkä parantavat sen yksilöllistä käytettävyyttä ja istuvuutta. Mp-ajopuku sisältää joustavat osat takin sivuissa ja hihoissa, soljilla säädettävän vyötärön väljyyden, vetoketjuilla säädettävän helman säädön ja se voidaan yhdistää vetoketjuilla helposti myös housuihin. Ja tässä oli vain joitakin ominaisuuksia, mitä uusi Yoko-ajotakki käytettyyn verrattuna tarjoaa.

Kärkkäisen verkkokaupan mp-takit -valikoimaan tutustumalla voit helposti perehtyä mitä kaikkea nykyaikainen moottoripyörätakki käytettyyn rinnastettuna sisältää. Verkkokaupan miesten ja naisten mp-varusteet on tarkoin harkittuja ja laadukkaita vaihtoehtoja, jotta sinunkin moottoripyöräily Suomen vaihtelevissa olosuhteissa olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista.

Naisten MP- ajovarusteet – Mototrade.fi

Kaikki naisten ajovarusteet on varustettu täydellä vähintään 12- kuukauden takuulla. Valikoimistamme löytyy mm. mp nahkatakit, mp tekstiilitakit, …

Naisten ajotakit | Motonet Oy

Dainese Laguna Seca 3 D-Dry naisten takki, musta. 279,00 €. Saatavilla.

Tuoteryhmä: Naisten ajotakit

Ajotakit Naisille – Eurobiker

Naisten ajotakit – Huippumerkit ✓ Loistavat asiakasarviot … Revit Clare Moottoripyörä nahka . … Held Clip In GTX Top Women´s takki.

Naisten ajotakit – parhaat hinnat ▷ FC-Moto

Naisten IXS XL ajotakki. 60 €. 15 hel 19:05. Pohjanmaa. Myydään. 3. Naisten ajotakki MP-asu, koko 38, Ajoasut, kengät ja kypärät, Mototarvikkeet.

Naisten ajotakit – Huippumerkit ✓ Loistavat asiakasarviot ☆☆☆☆☆ Toimitukset kaikkialle maailmaan ✓ Valtava tuotevalikoima ✓

Koko Suomi, Tori.fi

Rev’it Flare 2 naisten tekstiilitakki harmaa/musta … Rev’it Shade H2O naisten ajotakki viininpunainen … Ixon Striker Air WP naisten takki sini/valko.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 132ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Kangastakit | Storm Motor

Hanxin valikoimasta löydät tekstiiliajovarusteet naisille, miehille ja lapsille. Tekstiiliset moottoripyörätakit ja tekstiili mphousut, helteeseen ja …

133 tuotetta kategoriassa

MP Takit – Drivos

Harrastitpa sitten moottorikelkkailua, motocrossia tai mönkijällä ajelua Drivos –verkkokaupasta löydät tarvitsemasi varusteet lajiisi | Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Laaja valikoima ajovarusteita moottoripyöräilyyn – Hanx.fi

Keywords: moottoripyörä takki naiset, moottoripyörä vaatteet naiset, moottoripyörätakki naiset