Mira luoti instagram

Mira Luoti (@miraluoti) • Instagram photos and videos

25.9k Followers, 1073 Following, 1144 Posts – See Instagram photos and videos from Mira Luoti (@miraluoti)

Mira Luoti (@miraluoti) • Instagram photos and videos

25.8k Followers, 1054 Following, 1132 Posts – See Instagram photos and …

Mira Luoti on Instagram: “Rakas esikoiseni❤️ Ota jokaiseen …

8839 Likes, 87 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “Rakas esikoiseni❤️ Ota jokaiseen päivääsi – paljon rohkeutta – muhkeasti iloa – huimasti …

Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram • 1,144 photos and videos

25.8k Followers, 1072 Following, 1144 Posts – See Instagram photos and …

Mira Luoti on Instagram: “Haluan kertoa teille oman …

Mira Luoti Instagramissa : “Haluan kertoa teille oman näkemykseni.Ensinnäkin mua sattuu ihan hirvittävästi että minut ja minulle tärkeä ja rakas ihminen laitetaan kilpailuasetelmaan. Olen juuri tehnyt itselleni merkittävän työvoiton, julkaissut aivan tajuttoman hyvän albumin. Torstaina juhlimme Tavastialla täysillä mahtavan porukan kanssa mielettömän hyvällä enegialla bändini kanssa. Perjantaina Porissa väki oli vähän varovaisesti yökerhon reunoilla. Mutta kun kun keikka polkaistiin käyntiin tuli porukka jo lähemmäksi tanssimaan. Keikka keskeytyi kolmannen biisin aikana, koska koko Porista meni sähköt. Yleisö jäi kuitenkin kuuliaisesti odottamaan mahdollista paluutamme lavalle. Sähköjä ei näkynyt. Päätimme kitaristini Empun kanssa mennä laulamaan akustisesti odottavalle yleisölle kiitokseksi. Yleisö kuunteli ja keskittyi ja lopuksi lauloimme kaikki yhdessä ja lujaa lauloimmekin! Rumpali ja teknikko nappasivat kännykät ja taskulampuilla valaisivat tämän kauniin hetken. Tunnelma oli herkkä ja ikimuistoinen. Kiitos ihanan yleisön🙏🏻❤️Punaisen kukon henkilökunnan kanssa vedimme hienosti yhteen hiileen tätä jännitysnäytelmää. Henkilökunta, yleisö ja bändini olemme erittäin onnellisia tämän hämmentävän kokemuksen koettuamme. Yritän vaan sanoa että samoja ihmisiä käy eri paikoissa keikoilla, kaikki keikkapaikat ovat yhtä tärkeitä. Harmitti tietenkin etten päässyt Hartsulle, mutta työt on tehtävä ja tämä työ on minulle erittäin rakas. Kuva @flinckjari @punainenkukko #ilovemyjob #haureudenvaltatiel”

3062 Likes, 184 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “Haluan kertoa teille oman näkemykseni. Ensinnäkin mua sattuu ihan hirvittävästi että minut …

3,062 Likes, 184 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “Haluan kertoa teille oman näkemykseni.Ensinnäkin mua sattuu ihan hirvittävästi että minut ja minulle tärkeä ja rakas ihminen laitetaan kilpailuasetelmaan. Olen juuri tehnyt itselleni merkittävän työvoiton, julkaissut aivan tajuttoman hyvän albumin. Torstaina juhlimme Tavastialla täysillä mahtavan porukan kanssa mielettömän hyvällä enegialla bändini kanssa. Perjantaina Porissa väki oli vähän varovaisesti yökerhon reunoilla. Mutta kun kun keikka polkaistiin käyntiin tuli porukka jo lähemmäksi tanssimaan. Keikka keskeytyi kolmannen biisin aikana, koska koko Porista meni sähköt. Yleisö jäi kuitenkin kuuliaisesti odottamaan mahdollista paluutamme lavalle. Sähköjä ei näkynyt. Päätimme kitaristini Empun kanssa mennä laulamaan akustisesti odottavalle yleisölle kiitokseksi. Yleisö kuunteli ja keskittyi ja lopuksi lauloimme kaikki yhdessä ja lujaa lauloimmekin! Rumpali ja teknikko nappasivat kännykät ja taskulampuilla valaisivat tämän kauniin hetken. Tunnelma oli herkkä ja ikimuistoinen. Kiitos ihanan yleisön🙏🏻❤️Punaisen kukon henkilökunnan kanssa vedimme hienosti yhteen hiileen tätä jännitysnäytelmää. Henkilökunta, yleisö ja bändini olemme erittäin onnellisia tämän hämmentävän kokemuksen koettuamme. Yritän vaan sanoa että samoja ihmisiä käy eri paikoissa keikoilla, kaikki keikkapaikat ovat yhtä tärkeitä. Harmitti tietenkin etten päässyt Hartsulle, mutta työt on tehtävä ja tämä työ on minulle erittäin rakas. Kuva @flinckjari @punainenkukko #ilovemyjob #haureudenvaltatiel”

Mira Luoti ja Vesala fani – Instagram

62 Followers, 30 Following, 4 Posts – See Instagram photos and videos from Mira Luoti ja Vesala fani (@miraluotiandvesalafan)

Mira Luoti on Instagram: “#puhallus #tietokilpailu #huijarit …

Mira Luoti Instagramissa : “#puhallus #tietokilpailu #huijarit #meikkaavamessias @nastynapalm”

434 Likes, 3 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “#puhallus #tietokilpailu #huijarit #meikkaavamessias @nastynapalm”

434 Likes, 3 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “#puhallus #tietokilpailu #huijarit #meikkaavamessias @nastynapalm”

Mira Luoti on Instagram: “2003 ja 2019. Näin sitä mennään …

Mira Luoti Instagramissa : “2003 ja 2019. Näin sitä mennään vuodesta toiseen🤸🏽‍♀️ #jumppa #yksisyy”

1704 Likes, 30 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “2003 ja 2019. Näin sitä mennään vuodesta toiseen ‍♀️ #jumppa #yksisyy”

1,705 Likes, 30 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “2003 ja 2019. Näin sitä mennään vuodesta toiseen🤸🏽‍♀️ #jumppa #yksisyy”

Mira Luoti on Instagram: “#tatuointi #kylmätväreet #juhlat …

Mira Luoti Instagramissa : “#tatuointi #kylmätväreet #juhlat #logo Logon suunnitellut @jjjohannaala Ensimmäinen Mira Luoti -logo tatuoituna!Juhlat 🍾 ja klo 00.00 julkaistaan uusi biisini lähiölaulu 🎶 todellakin juhlat!!!”

312 Likes, 2 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “#tatuointi #kylmätväreet #juhlat #logo Logon suunnitellut @jjjohannaala Ensimmäinen Mira …

312 Likes, 2 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “#tatuointi #kylmätväreet #juhlat #logo Logon suunnitellut @jjjohannaala Ensimmäinen Mira Luoti -logo tatuoituna!Juhlat 🍾 ja klo 00.00 julkaistaan uusi biisini lähiölaulu 🎶 todellakin juhlat!!!”

Mira Luoti on Instagram: “Uusi perheenjäsen Hän on …

Mira Luoti Instagramissa : “Uusi perheenjäsen🐶🐾Hän on täydellinen❤️#venäjäntoy #koira #koiranelämää #perheenjäsen #ilovemydog #valtakunnallinenkoiranpäivä #koiranpäivä”

1377 Likes, 39 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “Uusi perheenjäsen Hän on täydellinen❤️ #venäjäntoy #koira #koiranelämää #perheenjäsen …

1,377 Likes, 39 Comments – Mira Luoti (@miraluoti) on Instagram: “Uusi perheenjäsen🐶🐾Hän on täydellinen❤️#venäjäntoy #koira #koiranelämää #perheenjäsen #ilovemydog #valtakunnallinenkoiranpäivä #koiranpäivä”

Keywords: mira luoti instagram