Katri kulmuni instagram

Katri Kulmuni (@katrikulmuni) • Instagram photos and videos

21.4k Followers, 1967 Following, 323 Posts – See Instagram photos and videos from Katri Kulmuni (@katrikulmuni)

Katri Kulmuni on Instagram: “Huh hellettä …

Katri Kulmuni Instagramissa : “Huh hellettä ☀️ @suomenkeskusta puoluejohdolla on istuttu kaksi päivää sisällä ja mietitty Suomen & suomalaisten tulevaisuutta ja tarpeita sekä sitä, miten Keskustan kannatus voisi olla lähempänä ulkona olevaa lämpötilaa! 🍀 #keskusta #suomi 🇫🇮”

1547 Likes, 43 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Huh hellettä ☀️ @suomenkeskusta puoluejohdolla on istuttu kaksi päivää sisällä ja …

1,546 Likes, 43 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Huh hellettä ☀️ @suomenkeskusta puoluejohdolla on istuttu kaksi päivää sisällä ja mietitty Suomen & suomalaisten tulevaisuutta ja tarpeita sekä sitä, miten Keskustan kannatus voisi olla lähempänä ulkona olevaa lämpötilaa! 🍀 #keskusta #suomi 🇫🇮”

Luonto on niin kaunis ❄️ Tässä kuvanäyte Ranuajärveltä …

Katri Kulmuni Instagramissa : “Luonto on niin kaunis ❄️✨💙 Tässä kuvanäyte Ranuajärveltä. Nauttikaa niin pyrystä kuin paisteesta! ☃️🌤🌨 What a wonderful nature to live in! 🇫🇮 #ranua #lapland #happyholidays”

1468 Likes, 42 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Luonto on niin kaunis ❄️✨ Tässä kuvanäyte Ranuajärveltä.

1,465 Likes, 42 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Luonto on niin kaunis ❄️✨💙 Tässä kuvanäyte Ranuajärveltä. Nauttikaa niin pyrystä kuin paisteesta! ☃️🌤🌨 What a wonderful nature to live in! 🇫🇮 #ranua #lapland #happyholidays”

Katri Kulmuni on Instagram: “Olen saanut runsaasti …

Katri Kulmuni on Instagram: “Olen saanut runsaasti kysymyksiä, olenko ehdokkaana tämän kevään kuntavaaleissa. Koska viime vuosi oli minulle sangen monivaiheinen, on ollut tarpeen hengähtää ja miettiä tulevaa rauhassa.Olen ollut Torniossa kunnallisissa luottamustehtävissä yli 12 vuoden ajan. Kuusi ja puoli vuotta tästä ajasta toimin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.Voi kysyä, kannattaako kansanedustajien lähteä kuntavaaleihin? Ovatko he ehdokkaana vain tunnettuina niminä keräämässä ääniä puolueittensa listoille?Tällaiset kysymykset ovat aivan aiheellisia. En halua haalia sellaisia tehtäviä, joita en ehdi hoitaa.Ministerin tehtävien yhdistäminen valtuutetun tehtäviin ei ollutkaan helppoa. Korona-aikana, etäkokousten alettua, se onnistui hieman paremmin. Kansanedustajuuden yhdistäminen valtuutettuna toimimiseen onnistuu sensijaan luontevammin. Valtuustot kokoontuvat usein maanantaisin, eduskunnan maakuntapäivänä. Kansanedustajana ja valtuustossa toimiminen tuo lisäarvoa molempiin tehtäviin.Kansanedustaja saa ensi käden tietoa kuntatasolta toimiessaan valtuutettuna, yhteys kuntien haasteisiin ja kuntatalouden ongelmiin pysyy konkreettisempana. Myös valtuustosta, jossa kansanedustaja toimii, on suora yhteys eduskuntaan.Kaikki edellä mainitut syyt ovat päteviä, mutta eivät vielä riittäviä, lähteä mukaan kuntavaaleihin. On vain yksi ratkaiseva syy.Jo ennen kuin tulin mukaan politiikkaan, olin torniolainen. Ja jos joskus poliittinen toimintani päättyisi, niin kotini olisi silloinkin Torniossa. Täällä ovat sukujuureni, täällä elän ja asun, vaikka viime vuosina olenkin viettänyt osan ajasta kansanedustajan tehtävien vuoksi Helsingissä. Jos toimintani Tornion kaupunginvaltuustossa voi edistää kotikaupunkini ja sen ihmisten etua ja kehitystä, niin olen velvollinen asettumaan ehdokkaaksi. Enkä ainoastaan velvollinen, vaan teen sen sydämen palosta.Olen siis ehdolla tulevissa huhtikuun kuntavaaleissa. Haluan tehdä työtä minut kasvattaneen kotiseudun hyväksi, jos torniolaiset antavat minulle vaaleissa luottamuksen. Ratkaisu on jälleen äänestäjien käsissä. @suomenkeskusta #tornio #kuntavaalit2021”

2274 Likes, 84 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Olen saanut runsaasti kysymyksiä, olenko ehdokkaana tämän kevään kuntavaaleissa.

2,274 Likes, 85 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Olen saanut runsaasti kysymyksiä, olenko ehdokkaana tämän kevään kuntavaaleissa. Koska viime vuosi oli minulle sangen monivaiheinen, on ollut tarpeen hengähtää ja miettiä tulevaa rauhassa.Olen ollut Torniossa kunnallisissa luottamustehtävissä yli 12 vuoden ajan. Kuusi ja puoli vuotta tästä ajasta toimin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.Voi kysyä, kannattaako kansanedustajien lähteä kuntavaaleihin? Ovatko he ehdokkaana vain tunnettuina niminä keräämässä ääniä puolueittensa listoille?Tällaiset kysymykset ovat aivan aiheellisia. En halua haalia sellaisia tehtäviä, joita en ehdi hoitaa.Ministerin tehtävien yhdistäminen valtuutetun tehtäviin ei ollutkaan helppoa. Korona-aikana, etäkokousten alettua, se onnistui hieman paremmin. Kansanedustajuuden yhdistäminen valtuutettuna toimimiseen onnistuu sensijaan luontevammin. Valtuustot kokoontuvat usein maanantaisin, eduskunnan maakuntapäivänä. Kansanedustajana ja valtuustossa toimiminen tuo lisäarvoa molempiin tehtäviin.Kansanedustaja saa ensi käden tietoa kuntatasolta toimiessaan valtuutettuna, yhteys kuntien haasteisiin ja kuntatalouden ongelmiin pysyy konkreettisempana. Myös valtuustosta, jossa kansanedustaja toimii, on suora yhteys eduskuntaan.Kaikki edellä mainitut syyt ovat päteviä, mutta eivät vielä riittäviä, lähteä mukaan kuntavaaleihin. On vain yksi ratkaiseva syy.Jo ennen kuin tulin mukaan politiikkaan, olin torniolainen. Ja jos joskus poliittinen toimintani päättyisi, niin kotini olisi silloinkin Torniossa. Täällä ovat sukujuureni, täällä elän ja asun, vaikka viime vuosina olenkin viettänyt osan ajasta kansanedustajan tehtävien vuoksi Helsingissä. Jos toimintani Tornion kaupunginvaltuustossa voi edistää kotikaupunkini ja sen ihmisten etua ja kehitystä, niin olen velvollinen asettumaan ehdokkaaksi. Enkä ainoastaan velvollinen, vaan teen sen sydämen palosta.Olen siis ehdolla tulevissa huhtikuun kuntavaaleissa. Haluan tehdä työtä minut kasvattaneen kotiseudun hyväksi, jos torniolaiset antavat minulle vaaleissa luottamuksen. Ratkaisu on jälleen äänestäjien käsissä. @suomenkeskusta #tornio #kuntavaalit2021”

Minulla on teille kerrottavaa. Jos kaikki menee hyvin, minä ja …

5447 Likes, 385 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Minulla on teille kerrottavaa. Jos kaikki menee hyvin, minä ja Jyrki saamme …

katrikulmuni – Kaunista alkavaa syysviikkoa kaikille! – Instagram

Katri Kulmuni on Instagram: “Kaunista alkavaa syysviikkoa kaikille! 🍁🙂🧡 Suomi on täynnä toisiaan upeampia paikkoja ja saamme nauttia niistä vieläpä neljässä eri vuodenaikojen värityksessä! Tässä syksyisiä ihania maisemia Karjalan kunnailta, Kolin kansallispuistosta Lieksasta. Sympaattista seutua. 🍂🐿 @kolin_kansallispuisto @lieksankaupunki #kolinkansallispuisto #koli #kolinationalpark #karjala #lieksa”

1722 Likes, 28 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Kaunista alkavaa syysviikkoa kaikille! Suomi on täynnä toisiaan upeampia …

1,719 Likes, 28 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Kaunista alkavaa syysviikkoa kaikille! 🍁🙂🧡 Suomi on täynnä toisiaan upeampia paikkoja ja saamme nauttia niistä vieläpä neljässä eri vuodenaikojen värityksessä! Tässä syksyisiä ihania maisemia Karjalan kunnailta, Kolin kansallispuistosta Lieksasta. Sympaattista seutua. 🍂🐿 @kolin_kansallispuisto @lieksankaupunki #kolinkansallispuisto #koli #kolinationalpark #karjala #lieksa”

Katri Kulmuni on Instagram: “Kiersimme reilun kuukauden …

Katri Kulmuni Instagramissa : “Kiersimme reilun kuukauden ajan @akaikkonen kanssa tiiviisti ympäri Suomea keskustan puheenjohtajakiertueen merkeissä. Nyt kun kampanjoinnista on muutama päivä aikaa huomaan vieroitusoireita! Onneksi Anttia näkee edelleen usein, muun muassa tänään eduskuntaryhmän kokouksessa! #keskusta @suomenkeskusta”

850 Likes, 6 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Kiersimme reilun kuukauden ajan @akaikkonen kanssa tiiviisti ympäri Suomea keskustan…”

850 Likes, 6 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Kiersimme reilun kuukauden ajan @akaikkonen kanssa tiiviisti ympäri Suomea keskustan puheenjohtajakiertueen merkeissä. Nyt kun kampanjoinnista on muutama päivä aikaa huomaan vieroitusoireita! Onneksi Anttia näkee edelleen usein, muun muassa tänään eduskuntaryhmän kokouksessa! #keskusta @suomenkeskusta”

Katri Kulmuni on Instagram: “Kenen puutarha? #garden”

Katri Kulmuni on Instagram: “Kenen puutarha? #garden”

126 Likes, 7 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Kenen puutarha? #garden”

126 Likes, 7 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Kenen puutarha? #garden”

Hyvää alkavaa uutta vuotta! Vuosi ei ollut koronasta johtuen …

Katri Kulmuni on Instagram: “Hyvää alkavaa uutta vuotta! Vuosi ei ollut koronasta johtuen oikein kenellekään meistä se paras mahdollinen. Ei se ollut sitä minullekaan. Onneksi uusi vuosi koittaa. Se on varmasti tätä parempi. Uskokaa pois! 💫💥✨🌟 #hyvääuuttavuotta #happynewyear #korouoma #posio”

2797 Likes, 101 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Hyvää alkavaa uutta vuotta! Vuosi ei ollut koronasta johtuen oikein kenellekään …

2,799 Likes, 101 Comments – Katri Kulmuni (@katrikulmuni) on Instagram: “Hyvää alkavaa uutta vuotta! Vuosi ei ollut koronasta johtuen oikein kenellekään meistä se paras mahdollinen. Ei se ollut sitä minullekaan. Onneksi uusi vuosi koittaa. Se on varmasti tätä parempi. Uskokaa pois! 💫💥✨🌟 #hyvääuuttavuotta #happynewyear #korouoma #posio”

Keywords: katri kulmuni instagram