Juhamatti aaltonen instagram

Juhamatti Aaltonen (@juhiaaltonen) • Instagram photos and …

1403 Followers, 21 Following, 4 Posts – See Instagram photos and videos from Juhamatti Aaltonen (@juhiaaltonen)

Juhamatti Aaltonen on Instagram: “#selfie”

409 Likes, 14 Comments – Juhamatti Aaltonen (@juhiaaltonen) on Instagram: “#selfie”

Juha-Matti Aaltonen (@jmawalks) • Instagram photos and videos

29.5.2021 — 564 Followers, 45 Following, 254 Posts – See Instagram photos and videos from Juha-Matti Aaltonen (@jmawalks)

Tervetuloa takaisin, Juhis! Kärpät on solminut loppukauden …

Oulun Kärpät Instagramissa : “Tervetuloa takaisin, Juhis! 💛🖤 Kärpät on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Juhamatti Aaltosen kanssa. Aaltonen liittyy joukkueen vahvuuteen huomenna ja pelaa jo samana iltana IFK:ta vastaan pelattavassa kotiottelussa.Lue tiedote profiilikuvauksen linkistä!#Kärpät #Liiga”

9358 Likes, 201 Comments – Oulun Kärpät (@karpatofficial) on Instagram: … Kärpät on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Juhamatti Aaltosen kanssa.

9,356 Likes, 201 Comments – Oulun Kärpät (@karpatofficial) on Instagram: “Tervetuloa takaisin, Juhis! 💛🖤 Kärpät on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Juhamatti Aaltosen kanssa. Aaltonen liittyy joukkueen vahvuuteen huomenna ja pelaa jo samana iltana IFK:ta vastaan pelattavassa kotiottelussa.Lue tiedote profiilikuvauksen linkistä!#Kärpät #Liiga”

Juhamatti Aaltonen (@juhamatti_aaltonen) • Instagram photos …

151 Followers, 2 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Juhamatti Aaltonen (@juhamatti_aaltonen)

Yle Mikkeli on Instagram: “Kiekkokaukalon väriläiskiin kuuluva …

72 Likes, 1 Comments – Yle Mikkeli (@ylemikkeli) on Instagram: “Kiekkokaukalon väriläiskiin kuuluva kärppäkasvatti Juhamatti Aaltonen uhkuu pelihaluja ja …

Juhamatti Aaltonen on ravistellut gorillan selästään. – Instagram

Leijonat.com – Fanien asialla Instagramissa : “Juhamatti Aaltonen on ravistellut gorillan selästään.Kokenut suomalaishyökkääjä on tuskaillut maalinteko-ongelmien kanssa viime keväästä lähtien. Aaltonen päätti SM-liigakauden 21 ottelun maalittomaan putkeen, jonka jälkeen mies pelasi Leijonissa kahdeksassa ottelussa maaleitta.Jääkiekon MM-kisojen jälkeen Aaltonen teki sopimuksen SHL-seura Rögle BK:n kanssa, jossa hänen putkensa jatkui ensimmäiset kaksi ottelua. Kolmannessa harjoitusottelussa puolestaan rävähti, kun suomalaistaituri iski tehot 1+2 ruotsalaista IF Troja-Ljungbyta vastaan. Ottelu päättyi Röglen 8-1-murskavoittoon.Aaltonen pelasi ottelussa Röglen kolmosketjussa, toisin kuin kahdessa aiemmassa pelissä, joissa hän viiletti ykkösketjun laidalla. #SHLfi #LiigaSeuraa meitä myös snäpissä: leijonatcom. 🦁”

1732 Likes, 4 Comments – Leijonat.com – Fanien asialla (@leijonat_com) on Instagram: “Juhamatti Aaltonen on ravistellut gorillan selästään.

1,732 Likes, 4 Comments – Leijonat.com – Fanien asialla (@leijonat_com) on Instagram: “Juhamatti Aaltonen on ravistellut gorillan selästään.Kokenut suomalaishyökkääjä on tuskaillut maalinteko-ongelmien kanssa viime keväästä lähtien. Aaltonen päätti SM-liigakauden 21 ottelun maalittomaan putkeen, jonka jälkeen mies pelasi Leijonissa kahdeksassa ottelussa maaleitta.Jääkiekon MM-kisojen jälkeen Aaltonen teki sopimuksen SHL-seura Rögle BK:n kanssa, jossa hänen putkensa jatkui ensimmäiset kaksi ottelua. Kolmannessa harjoitusottelussa puolestaan rävähti, kun suomalaistaituri iski tehot 1+2 ruotsalaista IF Troja-Ljungbyta vastaan. Ottelu päättyi Röglen 8-1-murskavoittoon.Aaltonen pelasi ottelussa Röglen kolmosketjussa, toisin kuin kahdessa aiemmassa pelissä, joissa hän viiletti ykkösketjun laidalla. #SHLfi #LiigaSeuraa meitä myös snäpissä: leijonatcom. 🦁”

Kaupalla myös Juha-Matti Aaltosen erikoisvahvistetut luistimet …

Kiekkobussi Instagramissa : “Kaupalla myös Juha-Matti Aaltosen erikoisvahvistetut luistimet viime kaudelta. Tää on keräilijän herkku. Tuu hieroo kaupat jos oot kiinnostunu. Näitä ei kaikilla ole 😎💪🏻 #kiekkobussi#tampere#khl#juhku#jokerit”

215 Likes, 3 Comments – Kiekkobussi (@kiekkobussi) on Instagram: “Kaupalla myös Juha-Matti Aaltosen erikoisvahvistetut luistimet viime kaudelta.

215 Likes, 3 Comments – Kiekkobussi (@kiekkobussi) on Instagram: “Kaupalla myös Juha-Matti Aaltosen erikoisvahvistetut luistimet viime kaudelta. Tää on keräilijän herkku. Tuu hieroo kaupat jos oot kiinnostunu. Näitä ei kaikilla ole 😎💪🏻 #kiekkobussi#tampere#khl#juhku#jokerit”

Juhamatti Aaltonen tuli TÖIHIN. JMA:n kausiavaus Pelicansissa

Urheilucast Instagramissa : “Juhamatti Aaltonen tuli TÖIHIN. JMA:n kausiavaus Pelicansissa: 2+1, todella röyhkeä naamakarvoitus, täydellisesti kärkierkattu koukkulapa ja 4 isoa pärstäkylttiä pleksin takana kannustamassa. Niin ja 9-4 kotivoitto. Pelicans, viimeistään nyt Liigan viihdyttävin joukkue.”

10.1k Likes, 48 Comments – Urheilucast (@urheilucast) on Instagram: “Juhamatti Aaltonen tuli TÖIHIN. JMA:n kausiavaus Pelicansissa: 2+1, todella röyhkeä…”

10K Likes, 48 Comments – Urheilucast (@urheilucast) on Instagram: “Juhamatti Aaltonen tuli TÖIHIN. JMA:n kausiavaus Pelicansissa: 2+1, todella röyhkeä naamakarvoitus, täydellisesti kärkierkattu koukkulapa ja 4 isoa pärstäkylttiä pleksin takana kannustamassa. Niin ja 9-4 kotivoitto. Pelicans, viimeistään nyt Liigan viihdyttävin joukkue.”

jami.visuri on Instagram: “Kaikista paras #juhamatti#aaltonen”

jami.visuri Instagramissa : “Kaikista paras #juhamatti#aaltonen”

60 Likes, 1 Comments – jami.visuri (@jamivs79) on Instagram: “Kaikista paras #juhamatti#aaltonen”

60 Likes, 1 Comments – jami.visuri (@jamivs79) on Instagram: “Kaikista paras #juhamatti#aaltonen”

Keywords: juhamatti aaltonen instagram