Danny instagram

DANNY “ISO D” (@dannyisod) • Instagram photos and videos

7164 Followers, 133 Following, 191 Posts – See Instagram photos and videos from DANNY “ISO D” (@dannyisod)

Daniel (@daannyy) • Instagram photos and videos

76.2k Followers, 383 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Daniel (@daannyy)

DANNY “ISO D” on Instagram: “Heippa, en voi vahvistaa …

1485 Likes, 98 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Heippa, en voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole.

DANNY “ISO D” on Instagram: “Hei kaikki. Suhteemme tilaa on …

DANNY “ISO D” Instagramissa : “Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet.Emme kommentoi asiaa sen enempää.🤍:Danny & Erika-Tänään 5.9 hän nousi lopullisesti omille siivilleen. Tuo ihana luomus naiseksi ja taiteilijattareksi , tuo upea,ahkera ja lahjakas Erika!Hyvää ja turvallista matkaa!Danny”

1299 Likes, 100 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu.

1,299 Likes, 100 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet.Emme kommentoi asiaa sen enempää.🤍:Danny & Erika-Tänään 5.9 hän nousi lopullisesti omille siivilleen. Tuo ihana luomus naiseksi ja taiteilijattareksi , tuo upea,ahkera ja lahjakas Erika!Hyvää ja turvallista matkaa!Danny”

DANNY “ISO D” on Instagram: “Positiivista ajattelua vuoden

DANNY “ISO D” Instagramissa : “Positiivista ajattelua vuoden -66 Suosikissa! #suosikki #isoD”

271 Likes, 7 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Positiivista ajattelua vuoden -66 Suosikissa! #suosikki #isoD”

271 Likes, 7 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Positiivista ajattelua vuoden -66 Suosikissa! #suosikki #isoD”

Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) • Instagram photos …

Kunnia olla mukana Dannyn 80-vuotis konserttikiertueella!❤️ Seitsemän konserttia takana- ja ensi. Sunday✨ Kiitos kuvasta ihana @outibroux.

DANNY “ISO D” on Instagram: “Minulla on kerran vielä …

421 Likes, 21 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Minulla on kerran vielä mahdollisuus tavata ystäviäni ympäri Suomen, …

DANNY “ISO D” on Instagram: “Danny – Minulta sinulle

DANNY “ISO D” Instagramissa : “Danny – Minulta sinulle -kirjan julkistamistilaisuudessa Tuurin kyläkaupassa! Hanki sinäkin omasi lahjaksi itselle tai kaverille! 🎁 #danny #isod #minultasinulle”

47 Likes, 5 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Danny – Minulta sinulle -kirjan julkistamistilaisuudessa Tuurin kyläkaupassa!

47 Likes, 6 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Danny – Minulta sinulle -kirjan julkistamistilaisuudessa Tuurin kyläkaupassa! Hanki sinäkin omasi lahjaksi itselle tai kaverille! 🎁 #danny #isod #minultasinulle”

DANNY “ISO D” on Instagram: “Vietimme synttäreitä pienen …

DANNY “ISO D” on Instagram: “Vietimme synttäreitä pienen ystäväpiirin läsnäollessa Långvikissa. Me, Danny ja Islanders ryhmän perustajat, olimme yhteydessä ja kiitimme myös edesmenneitä jäseniämme menestyksestä, rumpali Kurt Matssonia sekä kitaristi Stig Seliniä.Nostalgiaa ja hauskanpitoa oli riittämiin! Eläköön elämä!Kaiju täyttää vuosia maanantaina.Huomaavaisten ja ystävällisten kanssaihmisten tervehdykset ja onnittelut hiljensivät nöyrästi miettimään, kuinka kiitollinen saa olla ystävyydestä ja huomaavaisuudesta jota suorastaan virtasi kohdalleni. Siitä nöyrät ja onnelliset kiitokset!”

677 Likes, 31 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Vietimme synttäreitä pienen ystäväpiirin läsnäollessa Långvikissa. Me, Danny ja Islanders …

677 Likes, 31 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “Vietimme synttäreitä pienen ystäväpiirin läsnäollessa Långvikissa. Me, Danny ja Islanders ryhmän perustajat, olimme yhteydessä ja kiitimme myös edesmenneitä jäseniämme menestyksestä, rumpali Kurt Matssonia sekä kitaristi Stig Seliniä.Nostalgiaa ja hauskanpitoa oli riittämiin! Eläköön elämä!Kaiju täyttää vuosia maanantaina.Huomaavaisten ja ystävällisten kanssaihmisten tervehdykset ja onnittelut hiljensivät nöyrästi miettimään, kuinka kiitollinen saa olla ystävyydestä ja huomaavaisuudesta jota suorastaan virtasi kohdalleni. Siitä nöyrät ja onnelliset kiitokset!”

DANNY “ISO D” on Instagram: “”7300 päivää” ylitti platinarajan …

DANNY “ISO D” Instagramissa : “”7300 päivää” ylitti platinarajan! Kiitos kun olette kuunnelleet ja onnea koko tiimille! @okupoikaluukkainen @hesaaija @erikavikman @warnermusicfi @mokkitierecords”

640 Likes, 14 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “”7300 päivää” ylitti platinarajan! Kiitos kun olette kuunnelleet ja onnea koko tiimille!

640 Likes, 14 Comments – DANNY “ISO D” (@dannyisod) on Instagram: “”7300 päivää” ylitti platinarajan! Kiitos kun olette kuunnelleet ja onnea koko tiimille! @okupoikaluukkainen @hesaaija @erikavikman @warnermusicfi @mokkitierecords”

Keywords: danny instagram