Anu harkki instagram

Anu Harkki (@anuharkki) • Instagram photos and videos

Anu Harkki. 86 posts. 149 followers. 230 following. This Account is Private. Already follow anuharkki? Log in to see their photos and videos.

Anu harkki (@harkkianu) • Instagram photos and videos

Anu harkki. 0 posts. 54 followers. 7 following. No Posts Yet. When harkkianu posts, you’ll see their photos and videos here.

ja ravintolamuseo on Instagram: “Tupa täynnä! Climate Reality …

Hotelli- ja ravintolamuseo Instagramissa : “Tupa täynnä! Climate Reality Leader Anu Harkki puhuu aiheesta Ilmastonmuutos ja ruoka. Ajankohtainen aihe, joka kiinnostaa. 🌎Yhteistyössä: @foodandfutureforum @koneensaatio @museumbites @helsingintyovaenopisto #ilmastonmuutosjaruoka #ilmastonmuutosjamuseot #rohkeatekijä #suomisyöjajuo #tulevaisuudenruoka #luennot #hotellijaravintolamuseo #hotelandrestaurantmuseum”

11.9.2019 — 19 Likes, 0 Comments – Hotelli- ja ravintolamuseo (@hotellijaravintolamuseo) on Instagram: “Tupa täynnä! Climate Reality Leader Anu Harkki …

19 Likes, 0 Comments – Hotelli- ja ravintolamuseo (@hotellijaravintolamuseo) on Instagram: “Tupa täynnä! Climate Reality Leader Anu Harkki puhuu aiheesta Ilmastonmuutos ja ruoka. Ajankohtainen aihe, joka kiinnostaa. 🌎Yhteistyössä: @foodandfutureforum @koneensaatio @museumbites @helsingintyovaenopisto #ilmastonmuutosjaruoka #ilmastonmuutosjamuseot #rohkeatekijä #suomisyöjajuo #tulevaisuudenruoka #luennot #hotellijaravintolamuseo #hotelandrestaurantmuseum”

JKL:n Kesän Neulefestarit on Instagram: “Anu Pensola (Harkki …

JKL:n Kesän Neulefestarit Instagramissa : “Anu Pensola (Harkki) on kuvataiteilija ja lankamaalari, jonka erityistaito on värien yhdisteleminen ja luova neulominen. Anu on ensimmäisiä uuden aallon neulojia Suomessa. Anun luotsasi ILO- lankakauppaa, joka toi Suomeen paksut, käsinvärjätyt langat. Vuonna 2006 häneltä ilmestyi neulekirja Puikoissa! Myöhemmin Anu ehti toimia Suuri Käsityö-lehden ja Kotoliving-lehden päätoimittajana. Rönnin tilalla Anu kasvattaa lampaita ja kasvivärjää omien lampaiden villasta kehrättyä lankaa. Värikäs visionääri jättää neulomisen säännöt noudattamatta ja neuloo miten tykkää – luovasti ja värikkäästi. Anu tulee taatusti inspiroimaan Neulefestareiden yleisöä! @anu_pen #anupensola #jyvaskylaknitfestival #neulefestarit2018 #jklknitfest #neulefestarit #jyväskylänkesä”

122 Likes, 0 Comments – JKL:n Kesän Neulefestarit (@jyvaskylaknitfestival) on Instagram: “Anu Pensola (Harkki) on kuvataiteilija ja lankamaalari, …

122 Likes, 0 Comments – JKL:n Kesän Neulefestarit (@jyvaskylaknitfestival) on Instagram: “Anu Pensola (Harkki) on kuvataiteilija ja lankamaalari, jonka erityistaito on värien yhdisteleminen ja luova neulominen. Anu on ensimmäisiä uuden aallon neulojia Suomessa. Anun luotsasi ILO- lankakauppaa, joka toi Suomeen paksut, käsinvärjätyt langat. Vuonna 2006 häneltä ilmestyi neulekirja Puikoissa! Myöhemmin Anu ehti toimia Suuri Käsityö-lehden ja Kotoliving-lehden päätoimittajana. Rönnin tilalla Anu kasvattaa lampaita ja kasvivärjää omien lampaiden villasta kehrättyä lankaa. Värikäs visionääri jättää neulomisen säännöt noudattamatta ja neuloo miten tykkää – luovasti ja värikkäästi. Anu tulee taatusti inspiroimaan Neulefestareiden yleisöä! @anu_pen #anupensola #jyvaskylaknitfestival #neulefestarit2018 #jklknitfest #neulefestarit #jyväskylänkesä”

#anuharkki hashtag on Instagram • Photos and videos

#anuharkki avainmerkintä Instagramissa • Kuvat ja videot

41 Posts – See Instagram photos and videos from ‘anuharkki’ hashtag.

41 julkaisua – Katso Instagram-kuvat ja -videot avainsanalla ‘anuharkki’

Anu Harkki, 42, synnytti tyttären: “Kainalossa ihana … – Iltalehti

8.8.2016 — Televisiosta tuttu Anu Pensola (ent. Harkki) on viiden päivän ikäisen tyttären äiti. … Instagram-sisältöä ei voida näyttää.

Anu Harkki (@AnuHarkki) / Twitter

Siis en kestä! Lähetti toi just kotiovelle tämmösen korin! Pihlaja body butteria ja raakakakkua!!!… http://instagram.com/p/srXwqWQo-3/. 1. 2. Anu Harkki.

Loma lapsen kanssa käy hermoille! Anu Pensola avautui …

Loma lapsen kanssa käy hermoille! Anu Pensola avautui ahdingostaan – julkkisäideiltä sataa tukea | Seiska

18.7.2022 — Instagram post shared by @anupen_creative … Lue myös: Anu Harkki palasi koulunpenkille: Opiskelen nuoruuden haaveammattiin!

Pitäisikö Aktivistimummoilla olla oma Instagram-tili – Facebook

Pitäisikö Aktivistimummoilla olla oma Instagram-tili. Kiitos Anu kun jaoit. … Anu Harkki on paitsi Aktivistimummo myös EUClimate

Keywords: anu harkki instagram