Antti tuisku instagram

Antti Tuisku (@antti_tuisku) • Instagram photos and videos

253k Followers, 1204 Following, 3055 Posts – See Instagram photos and videos from Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Antti Tuisku (@antti_tuisku) • Instagram-kuvat ja -videot

253 tuh. seuraajaa, 1 204 seurattavaa, 3 055 julkaisua.

Antti Tuisku on Instagram: “Kiitos #loppuunmyyty …

Antti Tuisku on Instagram: “Kiitos #loppuunmyyty @himosareena ! Oli mahtava ilta eilen! Seuraavat 5 päivää meneekin uutta musaa kirjoittaessa näissä hienoissa puitteissa @shutupjurek @kalle_lindroth @kaisakorhonen kanssa.😍 P.s illalla klo 20 maikkarilla Sukuni salat- ohjelmassa pääsette tekin kurkistamaan Tuiskun suvun historiaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille!”

9840 Likes, 61 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Kiitos #loppuunmyyty @himosareena ! Oli mahtava ilta eilen!

9,841 Likes, 61 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Kiitos #loppuunmyyty @himosareena ! Oli mahtava ilta eilen! Seuraavat 5 päivää meneekin uutta musaa kirjoittaessa näissä hienoissa puitteissa @shutupjurek @kalle_lindroth @kaisakorhonen kanssa.😍 P.s illalla klo 20 maikkarilla Sukuni salat- ohjelmassa pääsette tekin kurkistamaan Tuiskun suvun historiaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille!”

Antti Tuisku on Instagram: “Nyt se on virallista ja julkista tietoa …

Antti Tuisku Instagramissa : “Nyt se on virallista ja julkista tietoa! Asia, josta olen valtavan ylpeä ja innoissani; olen viime keväästä asti kirjoittanut kirjaa, joka ilmestyy ensi vuonna!*Päätin koronapandemian puhjetessa, että tekisin tänä vuonna hyvinvointiin liittyviä webinaareja ja luento-valmennuksia, joita multa on kovasti kyselty ja toivottu. Kaivoin Varalan urheiluopistossa tehdyt aineistoni menestyksestä ja siitä, miten kaiken keskiössä suurinta roolia näyttelee ihmisen itsetuntemus ja itseidentifiointi. Miten itsetuntemus näkyy uuden luomisessa, työympäristössä ja johtamiskulttuurissa? Miten fyysinen itsensä haastaminen toimii työkaluna itsensä tuntemiseen paremmin? Kun olin pari viikkoa päivittänyt ajatuksiani, huomasin tekstiä syntyvän todella paljon. Niin paljon, että mietin uskaltaisinkohan ajatella kirjoittavani siitä kirjan…?*Nyt, puoli vuotta myöhemmin, olen solminut kustannussopimuksen ja lähettänyt eteenpäin ensimmäisen version kirjastani. Prosessi elää ja on vielä kesken, mutta voin jo nyt sanoa, että tämä on yksi hienoimmista koskaan tekemistäni asioista. Kirjaprojekti on myös auttanut minua henkisesti jaksamaan tämän vaikean ajan keskellä.*Kirja kantaa nimeä Menesty! ja se ilmestyy myöhemmin ensi vuonna. Kaikesta kerrotaan lisää ja tarkemmin lähempänä. Perustiedot kirjasta ovat jo saatavilla, joten siksi haluan kertoa asiasta itse jo tässä vaiheessa.*Ihminen elää eniten totuttujen asioiden ulkopuolella ja uusien asioiden äärellä ja sen olen jälleen omalla kohdallani todistanut. #uusiahaasteita #menesty @wsoykirjat”

19.7k Likes, 279 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Nyt se on virallista ja julkista tietoa! Asia, josta olen valtavan ylpeä ja …

20K Likes, 278 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Nyt se on virallista ja julkista tietoa! Asia, josta olen valtavan ylpeä ja innoissani; olen viime keväästä asti kirjoittanut kirjaa, joka ilmestyy ensi vuonna!*Päätin koronapandemian puhjetessa, että tekisin tänä vuonna hyvinvointiin liittyviä webinaareja ja luento-valmennuksia, joita multa on kovasti kyselty ja toivottu. Kaivoin Varalan urheiluopistossa tehdyt aineistoni menestyksestä ja siitä, miten kaiken keskiössä suurinta roolia näyttelee ihmisen itsetuntemus ja itseidentifiointi. Miten itsetuntemus näkyy uuden luomisessa, työympäristössä ja johtamiskulttuurissa? Miten fyysinen itsensä haastaminen toimii työkaluna itsensä tuntemiseen paremmin? Kun olin pari viikkoa päivittänyt ajatuksiani, huomasin tekstiä syntyvän todella paljon. Niin paljon, että mietin uskaltaisinkohan ajatella kirjoittavani siitä kirjan…?*Nyt, puoli vuotta myöhemmin, olen solminut kustannussopimuksen ja lähettänyt eteenpäin ensimmäisen version kirjastani. Prosessi elää ja on vielä kesken, mutta voin jo nyt sanoa, että tämä on yksi hienoimmista koskaan tekemistäni asioista. Kirjaprojekti on myös auttanut minua henkisesti jaksamaan tämän vaikean ajan keskellä.*Kirja kantaa nimeä Menesty! ja se ilmestyy myöhemmin ensi vuonna. Kaikesta kerrotaan lisää ja tarkemmin lähempänä. Perustiedot kirjasta ovat jo saatavilla, joten siksi haluan kertoa asiasta itse jo tässä vaiheessa.*Ihminen elää eniten totuttujen asioiden ulkopuolella ja uusien asioiden äärellä ja sen olen jälleen omalla kohdallani todistanut. #uusiahaasteita #menesty @wsoykirjat”

Tuiskuttajat – Instagram

Antti Tuiskun faniyhteisö FB & Twitter: @tuiskuttajat. Virallinen Instagram: @antti_tuisku · 5,046 posts · 7,530 followers · 1,442 following.

Antti Tuisku on Instagram: “Maailman eniten onnea kaikille …

Antti Tuisku Instagramissa : “Maailman eniten onnea kaikille valmistuneille ja tänään koulunsa päättäville. ❤️ Olkoon kesä elämänne kesä! Ja siis mun myös tietty. 😎🤣”

19.2k Likes, 157 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Maailman eniten onnea kaikille valmistuneille ja tänään koulunsa päättäville.

19K Likes, 157 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Maailman eniten onnea kaikille valmistuneille ja tänään koulunsa päättäville. ❤️ Olkoon kesä elämänne kesä! Ja siis mun myös tietty. 😎🤣”

Antti Tuisku on Instagram: “SAA ONNITELLA! Oon nyt …

Antti Tuisku Instagramissa : “SAA ONNITELLA! Oon nyt virallisesti suorittanu Liikunnan alan ammattitutkinnon! 💪 Oli mieletön matka ja niin ihania uusia ihmisiä ja kokemuksia. Välillä kannattaa astua oman poteron ulkopuolelle. 🙏❤️ Nyt voikin sit alkaa valmistautumaan musajuttuihin. 😜😎 Suuren suuri kiitos @varalaofficial ja kaikki te mahtavat ihmiset siellä!”

35.4k Likes, 1026 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “SAA ONNITELLA! Oon nyt virallisesti suorittanu Liikunnan alan ammattitutkinnon!

35K Likes, 1,026 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “SAA ONNITELLA! Oon nyt virallisesti suorittanu Liikunnan alan ammattitutkinnon! 💪 Oli mieletön matka ja niin ihania uusia ihmisiä ja kokemuksia. Välillä kannattaa astua oman poteron ulkopuolelle. 🙏❤️ Nyt voikin sit alkaa valmistautumaan musajuttuihin. 😜😎 Suuren suuri kiitos @varalaofficial ja kaikki te mahtavat ihmiset siellä!”

Valitettavia uutisia ❤️ – Antti Tuisku on Instagram

9389 Likes, 212 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Valitettavia uutisia ❤️”

Antti Tuisku on Instagram: “Mitä parhainta joulun odotusta ja …

14.2k Likes, 156 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Mitä parhainta joulun odotusta ja joulua teille kaikille. ❤️ Ja valtavan suuri …

Antti Tuisku on Instagram: “Edelleen mieli yrittää sisäistää …

14.3k Likes, 151 Comments – Antti Tuisku (@antti_tuisku) on Instagram: “Edelleen mieli yrittää sisäistää kaikkea tapahtunutta ja epätoivoisesti koota yhteen …

Keywords: antti tuisku instagram, instagram antti tuisku