Annamari romsi instagram

Anne Mari Romsi (@anneromsi) • Instagram photos and videos

166 Followers, 194 Following, 42 Posts – See Instagram photos and videos from Anne Mari Romsi (@anneromsi)

Anne Mari Romsi on Instagram: “Vuoden toistaiseksi kaunein …

Anne Mari Romsi on Instagram: “Vuoden toistaiseksi kaunein näkymä Luoston huipulla. #vuosi2020 #kauniithetket #uusinsilmin”

6.1.2020 — 38 Likes, 0 Comments – Anne Mari Romsi (@anneromsi) on Instagram: “Vuoden toistaiseksi kaunein näkymä Luoston huipulla.

39 Likes, 0 Comments – Anne Mari Romsi (@anneromsi) on Instagram: “Vuoden toistaiseksi kaunein näkymä Luoston huipulla. #vuosi2020 #kauniithetket #uusinsilmin”

Anne Mari Romsi on Instagram: “En todellakaan ole mikään …

Anne Mari Romsi on Instagram: “En todellakaan ole mikään huimapää, mutta olen aina rakastanut vuoristoratoja. Joskus opiskeluaikana pääsin elämäni ensimmäisen kerran tällaiseen hurjaan kyytiin Kööpenhaminan Tivolissa. Oli sateinen ilta eikä puistossa ollut väkeä; saimme monta ylimääräistä kierrosta. Maanantaina ajelimme lasten kanssa melkein kaikki Gröna Lundin radat – tai tuntui kuin olisimme lentäneet. #vauhdinhurmaa #eläse”

33 Likes, 1 Comments – Anne Mari Romsi (@anneromsi) on Instagram: “En todellakaan ole mikään huimapää, mutta olen aina rakastanut vuoristoratoja. Joskus…”

34 Likes, 1 Comments – Anne Mari Romsi (@anneromsi) on Instagram: “En todellakaan ole mikään huimapää, mutta olen aina rakastanut vuoristoratoja. Joskus opiskeluaikana pääsin elämäni ensimmäisen kerran tällaiseen hurjaan kyytiin Kööpenhaminan Tivolissa. Oli sateinen ilta eikä puistossa ollut väkeä; saimme monta ylimääräistä kierrosta. Maanantaina ajelimme lasten kanssa melkein kaikki Gröna Lundin radat – tai tuntui kuin olisimme lentäneet. #vauhdinhurmaa #eläse”

Anne Mari Romsi on Instagram

Anne Mari Romsi on Instagram: “Kyllä se on niin, että tavoitteita pitää aina olla: mielessäni jo näen, miten koronakaranteenilaiset kilpailevat siitä, kuka pääsee satulan selästä katsomaan koronauutisia! Mutta pitihän tähän mahdollisuuteen tarttua, kun #liikuntakeskusvoitto tarjosi pyöriä vuokralle! Tästä se lähtee! #stayhome #spinningathome #korona”

1.4.2020 — 16 Likes, 2 Comments – Anne Mari Romsi (@anneromsi) on Instagram: “Kyllä se on niin, että tavoitteita pitää aina olla: mielessäni jo näen, …

17 Likes, 2 Comments – Anne Mari Romsi (@anneromsi) on Instagram: “Kyllä se on niin, että tavoitteita pitää aina olla: mielessäni jo näen, miten koronakaranteenilaiset kilpailevat siitä, kuka pääsee satulan selästä katsomaan koronauutisia! Mutta pitihän tähän mahdollisuuteen tarttua, kun #liikuntakeskusvoitto tarjosi pyöriä vuokralle! Tästä se lähtee! #stayhome #spinningathome #korona”

annamari-romsi profiilit | Facebook

Hakua Annamari Romsi vastaavat profiilit

Näytä niiden ihmisten profiilit, joiden nimi on Annamari Romsi. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Annamari Romsi ja muiden tuttujesi kanssa….

Tarkastele Facebook-profiileja henkilöistä nimeltä Annamari Romsi. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Annamari Romsi ja muiden tuttujesi…

Annamari Romsi päätyi puoliksi vahingossa Unelma Lapista …

Annamari Romsi päätyi puoliksi vahingossa Unelma Lapista-dokumenttisarjaan ja muutti australialaisen miehensä kanssa Sydneystä Rovaniemelle

22.2.2021 — Annamari Romsi päätyi puoliksi vahingossa Unelma Lapista-dokumenttisarjaan ja muutti australialaisen miehensä kanssa Sydneystä Rovaniemelle.

Dokumenttisarja seuraa kolmea muuttoa etelästä Lappiin, yhdessä tapauksessa aina Australiasta asti.

Suuhygienisti Anna-Mari Romsi – Tohtorille.fi

Suuhygienisti Anna-Mari Romsi | Tohtorille.fi

Anna-Mari Romsi. Oma Hammaslääkärisi, Hämeentie Hämeentie 16 D 00530 Helsinki. Varaa aika Jätä oma arvio Hinnat Tausta ja koulutus.

Lääkäri arvioi: Osa jättänyt hoidot kokonaan väliin – Politiikka …

Kela-korvausten leikkaus ohjaa suomalaisia julkiseen hoitoon – Lääkäri arvioi: Osa jättänyt hoidot kokonaan väliin – Politiikka | HS.fi

28.2.2017 — Hammaslääkäri Jaana Rantanen ja suuhygienisti Annamari Romsi hoitivat Jaska Vienolaa yksityissairaala Mehiläisessä Helsingissä maanantaina.

Paine siirtyi etenkin kuntien hammashoitoon. Lääkärit arvioivat, että osa ihmisistä on jättänyt hoidot kokonaan väliin.

School of Engineering Learning Services | Aalto University

10.1.2023 — Anna-Mari Saari, Planning officer (substitute for Sanni Hallén). − personal study plan − guidance for students

Contact information for the School of Engineering Learning Services

Keywords: annamari romsi instagram