Aliisa rautarinta instagram

Oululainen Aliisa Rautarinta kävi lukion neljässä vuodessa ja …

Yle Oulu on Instagram: “Oululainen Aliisa Rautarinta kävi lukion neljässä vuodessa ja kamppaili samalla päihdeongelman kanssa. Hän ei suosittele tunteiden turruttamista alkoholilla kenellekään.🌹Ensimmäisen koronakevään etäopetuksessa Rautarinta huomasi, että hänen oli vaikea opiskella itsenäisesti, kun opettaja ei ollut vieressä auttamassa. Pian alkoholi oli lääke tunteisiin, joita Rautarinta halusi turruttaa. Hän on kertonut vaikeuksistaan myös Yle Areenan Tytöt 18 -dokumenttisarjassa.🌹Viime syksynä hän koki elokuvahetkensä ja tajusi, että nyt on tehtävä muutos elämässä. Rautarinta alkoi opiskella tosissaan, koska haave valkolakista ei ollut unohtunut, vaikka elämä oli ollut alkoholinhuuruista.🌹Keväällä Aliisa Rautarinta sai läpi pitkän ruotsin ja korotti psykologian arvosanaa A:sta M:ään. Lauantaina hän saa yo-todistuksen ja juhlii ylioppilastutkintoaan.🌹Rautarinta kokee, että elämä on nyt paremmin hallinnassa. Hän on ollut puoli vuotta töissä ja talousasiatkin ovat muuttuneet parempaan suuntaan. Tulevaisuudessa hän haluaisi medianomiopintoihin.📷 Marko Siekkinen / YleLinkki juttuun biossa.#ylioppilaat #lukio #lukiolaiset #ylioppilasjuhlat #oulu #yleoulu”

415 Likes, 9 Comments – Yle Oulu (@yle_oulu) on Instagram: “Oululainen Aliisa Rautarinta kävi lukion neljässä vuodessa ja kamppaili samalla päihdeongelman…”

415 Likes, 9 Comments – Yle Oulu (@yle_oulu) on Instagram: “Oululainen Aliisa Rautarinta kävi lukion neljässä vuodessa ja kamppaili samalla päihdeongelman kanssa. Hän ei suosittele tunteiden turruttamista alkoholilla kenellekään.🌹Ensimmäisen koronakevään etäopetuksessa Rautarinta huomasi, että hänen oli vaikea opiskella itsenäisesti, kun opettaja ei ollut vieressä auttamassa. Pian alkoholi oli lääke tunteisiin, joita Rautarinta halusi turruttaa. Hän on kertonut vaikeuksistaan myös Yle Areenan Tytöt 18 -dokumenttisarjassa.🌹Viime syksynä hän koki elokuvahetkensä ja tajusi, että nyt on tehtävä muutos elämässä. Rautarinta alkoi opiskella tosissaan, koska haave valkolakista ei ollut unohtunut, vaikka elämä oli ollut alkoholinhuuruista.🌹Keväällä Aliisa Rautarinta sai läpi pitkän ruotsin ja korotti psykologian arvosanaa A:sta M:ään. Lauantaina hän saa yo-todistuksen ja juhlii ylioppilastutkintoaan.🌹Rautarinta kokee, että elämä on nyt paremmin hallinnassa. Hän on ollut puoli vuotta töissä ja talousasiatkin ovat muuttuneet parempaan suuntaan. Tulevaisuudessa hän haluaisi medianomiopintoihin.📷 Marko Siekkinen / YleLinkki juttuun biossa.#ylioppilaat #lukio #lukiolaiset #ylioppilasjuhlat #oulu #yleoulu”

Alisa Rautarinta (@ronjaalisaa) / Twitter

Alisa Rautarinta. @ronjaalisaa. Joined July 2015 … Henkilön tuomaalaaslak1 kuva https://instagram.com/p/BGRduwbBXPmWk3ooyEgHb1gJipcT0fXEtbkUNs0l…

Alisa rautarinta|TikTok Search

Discover videos related to Alisa rautarinta on TikTok. … Aborteista pitäisi puhua enemmän, toteaa oululainen Aliisa Rautarinta, 20.

Aliisa, 19, ajautui jo lapsena tuhoisaan kierteeseen ja kertoi tv …

8.3.2022 — Oululainen Aliisa Rautarinta, 19, on yksi heistä. Aliisan 18-vuotissyntymäpäivän lähestyessä hän avasi yksiönsä ovet ohjaaja Kati Laukkaselle.

alishia (@ronjaalisaa) — 1379 answers, 4680 likes | ASKfm

sc: ronjaalisa instagram: ronjaalisa … ”rautarinnan alisa hyvää päivää kaakkurin ghetto huudeilta 02 mitä kuuluu?”.

Get in touch with alishia (@ronjaalisaa) — 1379 answers, 4680 likes. Ask anything you want to learn about alishia by getting answers on ASKfm.

Isac Elliot – MOIKKA Olin vieraana tämän illan The… – Facebook

Alisa Rautarinta, profile picture. Alisa Rautarinta. Love ya♥ Olit mahtava♥. 9 yrs Report. Isac Elliot, profile picture. Isac Elliot.

Katoin yle areenasta ton Tytöt 18 -sarjan. Tiiättekö noiden ig …

Räppäri Uniikki eli Dan Tolppanen juhlisti ystävänpäivää Instagram-tilillään. IS.FI. Uniikki julkaisi imelän pusukuvan – ”Hyvää ystävänpäivää”.

Aliisa kertoo avoimesti päihde- ja mielenterveysongelmistaan

20.2.2022 — tietääks kukaan kuka se aliisan kaveri on joka kerto … hqluisin tietää tän leevin ig jne … Rautarinta (tiktok rautarintaalisa2).

Iltalehti

11.2.2022 — Lapsesta asti kiusattu Aliisa Rautarinta, 19, on oululainen lukiolainen ja mielenterveysongelmainen alkoholisti. Se on aika tavallista, …

Keywords: aliisa rautarinta instagram